Tehnicolor

Descriere

Dacă ne-ați călcat pragul atunci înseamnă că v-ați luat inima în dinți și veți face pasul cel mare. Un asemenea eveniment trebuie să fie însoțit de un album cu fotografii pe măsură.
Noi doi, Mirela și Cătălin, nu vom îngheța clipa, nu vom surprinde momentul, nu vom face fotoreportaje artistice însă vă asigurăm că veți zâmbi și peste zece, douăzeci sau (de ce nu?) chiar și peste cincizeci de ani când veți răsfoi albumul de la nuntă.
Vom fi alături de voi în acea zi pe care o dedicați împlinirii iubirii voastre, vom fi mai prezenți decât chiar umbrele voastre, dar la fel ca pe ele nu ne veți simți în jurul vostru. În acea minunată zi vă veți bucura alături de cei dragi, veți trăi momente sublime, veți râde mai mult decât în oricare altă zi de până atunci, veți dansa și veți fi exuberanți, iar noi vom pune asta într-un album, cu grijă, cu respect pentru voi și cu dragoste pentru fotografie.
Fie că sunteți timizi sau dezghețați, înalți sau scunzi, blonzi sau bruneți, fie că vă plac nunțile clasice sau v-ați gândit la ceva nemaivăzut și nemaiauzit, fie că petreceți doar alături de familie sau aveți alai atât de mare încât mai bine vă construiți un restaurant decât să căutați unul pe măsură, fie că vă place muntele sau marea, călătoriile sau cărțile, noi vă căutam și ne bucurăm că ne-am întâlnit, chiar dacă momentan doar online.
Lăsați albumele din site să vă poarte către imaginea nunții voastre. Probabil știți deja cum arată rochia de mireasă și costumul mirelui, cum ar trebui să arate decorul, ce fel de flori vor poposi în buchete și-n cocarde, imaginați-vă cum ar arăta totul într-un album cu fotografii pe care să îl păstrați la loc de cinste și pe care să îl arătați cu drag celor din jur.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS