Studio Beginnings

Descriere

Din 2011, vă ajutăm să pastrati elegant si plăcut amintirile familiei. Experienta noastra ca si fotografi profesionisti merge cu mai multi ani in urma, din 2004 in Statele Unite.
Tehnica dar si cretivitatea au dus la o altă abordare a creațiilor fotografice pentru nou-născuți, bebeluși dar și familie. Poți să te bucuri de fotografii de revistă fără să fii model. Imaginile de cea mai bună calitate pot și trebuie să fie parte din albumul familiilor care au sau care vor sa creeze o traditie in acest sens.
Echipamentul foto de ultimă generație, recuzita si accesoriile unicat, realizate manual, îmbinate cu creativitatea fotografilor, oferă rezultate de care veți fi mandrii și pe care le veți iubi.
La sedintele foto pentru maternitate si nou-nascuti, lucram doar in echipa de doi, fotograf si asistent. Acest aspect este foarte rar intalnit in alte studiouri si este in avantajul vostru, pentru ca reusim sa capturam un numar mai mare de imagini fata de situatiile unde un singur fotograf se ocupa de toate aspectele sedintei foto.
Fotograful are girja aspectele tehnice ale sedintdei foto (setari de camera, lumina, editare), in timp ce asistenta asigura sprijin familiilor in timp sesiunii foto si organizeaza recuzita necesara.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch.