Soare Adrian

Descriere

Despre mine vorbesc fotografiile in primul rand. Cel mai concis si cel mai sincer. Dar asa cum spune si povestea asta, dintre mine si voi, e formata din oameni-viata-amintiri. Si e natural sa cunoasteti omul, ca sa aveti incredere ca va poate fotografia viata in acele momente si ca amintirile vor fi la fel de vii si peste multi, multi ani.
Cine sunt,
Man. Husband. Father. Lover. Photographer
Sunt rebel ca spirit. Iar asta se leaga de fotografiile de eveniment prin faptul ca fotografiez cu inima, nu cu ochii. Imaginile, cred eu, trebuie sa provoace sentimente, nu sa arate lucruri. Sunt hot. Fur de la timp si ti-l dau tie.
La Trash The Dress, la sesiunile foto de familie, cu copii sau cu produse ce stau si tac, nu sunt doar fotograf, sunt martor. Si in fiecare secunda stiu si simt ca daca un moment trece, nu se mai intoarce. Asa ca nu pierd nicio clipa, nicio reactie, nicio lumina sau umbra.
Daca vezi in amintirile tale singura sansa de a retrai lumea care a fost a ta pentru o zi, atunci vrei ca martor pe cineva care simte inainte sa vada si sa apese un buton.
Soare Adrian “Hotul”

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta T, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS