SMA Studio

Descriere

Pregatirea unei eveniment cum este o nunta sau un botez este comparabila cu productia unui film in care joci un rol principal. Actorii cunosc scenariul si replicile, exista machiaj, costume si recuzita care fac diferenta. De asemenea, exista o echipa de scenaristi, fotograful de nunta, sunet, lumini si efectele speciale, iar fiecare secventa in parte este atent pregatita (pregatirea mirilor sau a copilului, ceremonia religioasa, sedinta foto si video, primirea invitatilor, valsul mirilor, taierea tortului, etc.).
Ulterior prin editarea individuala a fotografiilor de nunta alaturi de serviciile de filmare nunta conturam imaginea si amintirile evenimentului.
Suntem licentiati in arta fotografica si productie de film si va punem la dispozitie experienta noastra in organizarea de evenimente, axandu-ne pe calitate si creativitate, pe crearea de povesti, pe emotie folosind doar cu echipamente performante.
Pachetele de fotografie de nunta sunt structurate in jurul numarul de invitati si al numarului de ore de prezenta a fotografului de nunta si se pot personaliza in functie de caracteristicile evenimentului. Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne precizand cat mai multe detalii legate de eveniment (data, localitate, numarul aproximativ de invitati, data cununiei civile daca difera, etc.).
Orice pachet de fotografie de nunta alegi, iti este garantata prezenta fotografului si surprinderea tuturor momentelor importante (pregatiri, starea civila, ceremonia religioasa, restaurant), editarea individuala a tuturor fotografiilor si un album photobook. Livrarea fotografiilor de nunta se face digital prin galerie online sau pe stick usb cu design deosebit livrat cutie de lemn gravata cu numele vostru alaturi de filmul evenimentului (in functie de pachetul ales).

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta P, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS