SaraFoto

Descriere

Sarafoto este un brand. Este o experienta de viata. Este o interactiune de valori, principii, caracter, integritate, perseverenta, autodepasire, altruism, dedicare, profesionalism. Cand ai sansa de a semna un contract cu Sarafoto pentru a-ti fi imortalizate momente unice din viata, trebuie sa crezi ca sunt cei mai buni. Pentru ca tu meriti ce e mai bun cand celebrezi un moment atat de special: nunta, botez, familie, prieteni, business.
Dincolo insa de faptul ca Sarafoto iti va oferi cea mai frumoasa experienta, sta adevarul ca noi, Dan & Nicole, vom fi trup si suflet alaturi de tine. Ne place sa spunem ca suntem mai mult decat fotografi; suntem cheerleaders, care au aparate foto in maini, in loc de pompoane. Ba mai mult, avem dragostea pentru oameni si respectul pentru experienta lor, ca sa o facem memorabila. Credem cu tarie ca oamenii apeleaza la ceea ce stim sa facem cel mai bine pentru ca isi doresc sa fie fara griji in ziua aceea speciala. Au incredere pentru ca am dovedit de nenumarate ori, ca prezenta noastra in viata lor, ii schimba.
Pentru noi nunta, sau botezul, sau sedinta foto nu sunt simple mijloace de a ne castiga o existenta. Sunt un instrument de a schimba vieti. De a influienta oameni in mod activ, de a aduce plus valoare existentei lor. Dincolo de serviciile oferite de noi, vrem ca oamenii sa ramana cu o amintire fascinanta a trecerii noastre prin viata lor. De aceea, punem la bataie toata experienta noastra de viata, toate lectiile pe care le-am invatat de-a lungul timpului, toata dedicarea si daruirea noastra,hainele noastre cele mai bune, dragostea cu care privim fiecare om, dorinta profunda de a schimba vieti, de a ajuta oamenii sa se vada diferit, sa vada valoarea lor, sa schimbe modul in care vad lucrurile obisnuite, sa experimenteze sentimente si puncte de vedere neobisnuite. Daca am face doar fotografii si atat, nu am fi, dupa 13 ani, tot in capul listei.
Ma uit cu drag la trecut si apreciez fiecare lectie invatata, fiecare cuplu care ne-a mai adaugat valoare,fiecare poveste de viata care a facut o diferenta in vietile noastre, fiecare provocare care ne-a impins sa ne depasim limitele comfortului personal. Pentru noi, fiecare om e o lectie de invatat si un univers de descoperit. Si datorita acestui lucru, am devenit cei mai buni.
Si da, trebuie sa fii bogat sa iti permiti sa ne ai alaturi de tine. Bogat in caracter, in lectii valoroase de trait,in cunoastere personala, in suflet mare si dorinta de a face bine celor din jur, in dedicarea de a deveni cea mai buna versiune a ta. Pentru ca succesul si bogatia nu e data de bani, ci de relatiile pe care le ai cu Oamenii din jurul tau!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta O, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS