Rompol Media

Descriere

Majoritatea serviciilor sunt axate pe evenimentele cele mai importante din viata de familie: ziua nuntii, botezul, petreceri private. Nu suntem o agentie de nunti dar, pentru a scapa viitorii miri de o parte din griji, venim in intampinarea lor cu servicii calitative realizate de profesionisti. Astfel, pentru un eveniment reusit, oferim o intreaga lista cu serviciile cele mai importante:
fotografiere cu unul sau doi fotografi, filmare Full-HD cu unul sau doi cameramani, asistenti foto, sedinte foto de logodna sau de acomodare, sedinta foto trash the dress (dupa nunta), sonorizare, dj, lumini ambientale, maestru de ceremonii (staroste), organizator eveniment, invitatii de nunta standard sau personalizate dupa tema selectata precum si alte tiparituri – meniuri, etichete, marturii, afise, pungi personalizate, fotografii la minut pe durata evenimentului. Pentru un stil aparte, se poate opta pentru o masina de epoca sau limuzina. Coregrafi pentru dansul mirilor, dansatori profesionisti, momente artistice sau porumbei albi – toate pentru o nunta exact pe gustul dvs.
Serviciile oferite in sfera bussiness-ului (servicii media) – fotografii/filmari, sonorizare pentru conferinte, workshop-uri, team-building, lansari de carte, evenimente publice, evenimente politice, productie audio-video, voice-over, spoturi, promo-uri.
Predarea materialelor este in functie de pachetul selectat. Se poate opta pentru dvd sau blu-ray (carcase standard personalizate sau din piele). Albumele pot fi photobook (foto-carte coperti piele naturala sau eco, diverse culori sau texturi) sau clasice. De asemenea, pe langa albumul mirilor, se pot alege albume pentru nasi sau parinti.
Pentru a multumi beneficiarii serviciilor noastre 100%, avem in echipa doar profesionisti care pun pasiune in tot ce fac, mereu deschisi spre noi provocari.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS