Radu Gabriel Constantin

Descriere

Sunt un fotograf pentru care cuvantul profesionalism nu este optional. Pentru mine fotografia este arta si vreau sa transmit emotie dincolo de imagini.
Imi plac oamenii care sunt diferiti, frumosi la suflet si sinceri, care nu vor fotografii banale, ci imagini care li se potrivesc lor. Incerc sa am o chimie cu fiecare client pentru ca rezultatul final sa fie ireprosabil si profesionist.
Stilul care ma defineste pe mine in fotografia de nunta imbina o abordare moderna, fotojurnalistica, cu o prezenta discreta pe tot parcursul evenimentului, lasand loc de mici “interventii” pe durata sedintei foto din ziua evenimentului. Ma adaptez foarte usor si merg in pas cu noile tehnici de fotografie, am invatat sa inteleg nevoile oamenilor si ma pliez foarte usor cerintelor.
Asadar, dupa o experienta de peste 10 ani in fotografia de eveniment, consider ca sunt persoana potrivita sa faca fata si celui mai pretentios eveniment, iar daca iti place ceea ce vezi pe site-ul meu, atunci de abia astept sa ne intalnim si sa-mi povestesti mai multe.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS