Povesti cu Paparatzi

Descriere

“Un fotograf de evenimente experimentat are abilitatea sa produca fotografii de calitate la cele mai inalte standarde chiar daca este prins intr-un eveniment necontrolat si spontan.Aici pun in slujba voastra experienta mea de fotograf de peste 10 ani.
Sunt adeptul sesiunilor foto in studio, in natura sau orice alt trend. Ma bucur din plin de orice moment pe care pot sa il transform intr-o poveste sau poate intr-o piesa de puzzle ce lipseste din galeria voastra de imagini de la cel mai important moment din viata.
Fotografia are forta de a impresiona prin adevarul ei si are efecte sentimentale.O fotografie artistica exceleaza prin detalii, asociatii de idei, producand meditatii si chiar reactii diferite.
Pentru amatori fotografia este o recreere, pentru profesionisti este munca, chiar munca grea, indiferent cat de placuta ar putea parea.
Pentru mine fiecare client este unic, in special in cazul unei nunti. Pun laolalta pasiunea si creativitatea mea “la lucru” ca, de fiecare data, sa reusim sa obtinem ceva special impreuna. Pentru a reusi sa facem acest lucru, am nevoie sa va cunosc cat mai bine, asa ca va rog ca atunci cand ma contactati, sa imi povestiti in cateva randuri cum ar arata nunta voastra de vis. Promit sa incerc sa o transform in realitate.
Lasati un mesaj la danutztolea@yahoo.com si promit sa va raspund.
Daca sunteti grabiti, port dupa mine mai mereu telefonul 0740 400 401.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta b, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS