Pif Media

Descriere

Am inceput cu o dorinta, cu un vis, cu o proiectie. In 2007 ne-am dorit sa facem fotografie si clipuri de nunta care sa arate altfel de ceea ce era atunci pe piata. Ne-am proiectat sa aratam ca serviciile noastre sunt umane, caci in definitiv sunt adresate oamenilor. Am visat cum ar fi sa ai un job prin care sa te apropii de oameni, sa le intelegi dorintele, sa conturezi o relatie cladita pe empatie, iar intr-un final sa obtii cea mai sincera multumire, cea mai sincera imbratisare si strangere de mana.
Am realizat cu timpul ca e nevoie de munca multa sa ajungem la ceea ce ne-am propus. Am mers inainte. Am constientizat cat de important e sa ne intelegem pe noi pentru a putea sa ii intelegem pe ceilalti. Nu ne-am dat batuti. Am gasit intr-un final un drum frumos, care ne-a placut si nu ne-am mai abatut de la el.
Astazi suntem pe acelasi drum care de-a lungul timpului a transformat clientii in prieteni. Pe drumul asta am ras impreuna, ne-am bucurat de rezultate, am avut satisfactii, am fost imbratisati, am fost apreciati, ni s-au spus cuvinte frumoase.
Toate lucrurile astea frumoase care ni s-au intamplat au plecat de la o dorinta, un vis, o proiectie.
In continuare astazi mergem sa filmam si sa fotografiem nunti si evenimente importante din viata de familie. Ne-ar placea sa va avem aproape, sa ne urmariti blogul sau facebook-ul, iar daca aveti nevoie de un sfat sa ne contactati.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS