PHANTOM VIDEO PRODUCTIONS

Descriere

Calitatea serviciilor este cea care conteaza pentru noi. De aceea, credem ca pasiunea si experienta de peste 12 ani in domeniul filmarilor isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de seriozitate.
In cei peste 12 ani am filmat peste 800 de evenimente, iar clientii nostri ne-au recunoscut meritele.
Compania este catalogata printre primele in industria filmarilor de evenimente din Romania, iar aceasta pozitie se datoreaza calitatii si seriozitatii serviciilor noastre, dar si clientilior nostrii, care ne-au apreciat munca, au avut si au incredere in noi si ne-au recomanadat mai departe.
Din pasiunea mea pentru filmari s-a nascut Phantom Video Productions. Seriozitatea si calitatea ma ajuta sa duc pasiunea mea mai departe si sa pastrez cu mandrie numele companiei in industria productiilor video de eveniment din Romania si peste hotare in viitorul apropiat.
Tehnologia de ultima generatie si investitiile anuale ne ajuta sa fim in pas cu toate cerintele clientilor nostri.
Sper ca acest nou site sa va aduca cateva minute de liniste si bucurie in timp ce veti viziona videoclipurile celor care deja au colaborat cu noi si se bucura de ele alaturi de cei dragi, iar daca sunteti convinsi ca este ceea ce ati cautat nu ezitati sa ne contactati.
Cu sinceritate,
Cosmin-Calin Giurgiu
Producator Video – Administrator
Phantom Video Productions

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS