Petcu Mihai

Descriere

Numele meu este Petcu Mihai, sunt născut într-un orășel din Județul Alba cu păduri multe și cu apusuri grozave care mi-au marcat copilăria. Întotdeauna mi-a plăcut să cunosc oamenii și să admir natura, acestea două se îmbină perfect. Este deosebit de important ca atunci când faci cunoștință cu un om, să-i vezi sufletul. Legendele spun ca fotografiile fură sufletul oamenilor. Îmi place să cred că oamenii dau suflet fotografiilor. Sufletul este cel mai important.
Unii spun că sufletul seamănă cu o bibliotecă uriașă, în care fiecare își așează câte o carte la colecția prețioasă pe care se străduie s-o strângă. Alții spun că sufletul este mai degrabă o galerie de artă, la care adăugăm fiecare câte-o clipă descrisă și trăită cu ochii proprii. Adevărul este că, sufletul nostru este o colecție întreagă de amintiri. Fie că suflteul este reprezentat prin cărți sau prin artă, dacă nu știm să trăim la timp momentele speciale din viață, nu le vom mai trăi niciodată.
Totuși, s-ar putea să mai existe o șansă să ne putem retrăi acele clipe frumoase și această șanșă o primim cu ajutorul fotografiilor. Fotografia pentru mine semnifică mult mai mult decât o simplă preocupare. Fotografia este o artă care destănuie cele mai frumoase povești. Mi-ar plăcea să iau parte la destăinuirea istoriilor fabuloase din viața ta.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS