Paul Budusan (Special Weddings Studio)

Descriere

Eu sunt Paul iar Impreuna cu tatăl meu Nelu și asistentul nostru Cătălin formăm Special Weddings Studio. Suntem o echipă veselă, ne place să râdem, să glumim și facem asta impreună cu voi, pentru că asa veți avea imagini superbe de la evenimentul vostru.
Oferim servicii premium de fotografie și videografie de eveniment, în principal nunți.
Paul face parte din cele mai importante comunități internaționale ale fotografilor de nuntă: Fearless Photographers, MyWed, Wedding Photography Select, Fotografi-Cameramani și este premiat cu mai multe fotografii atât național cât și internațional. Are, de asemenea, o imagine selectată pentru colecția: “Cele mai bune 100 fotografii de nunta din Romania in 2016″ , a prestigioasei reviste WEDMAG.
Eu și echipa mea vom merge la nuntă ca niște povestitori. Vom povesti în imagini una dintre cele mai importante zile din viața voastră, iar ceea ce iubim cu adevărat este spontaneitatea. Povestea adevărată. Tu ești tu. Acolo se află frumusețea reală, așteptând să fie descoperită și documentată.
Iar acum, voi, cei care citiți, dacă iubiți momentele petrecute cu familia voastră, cu prietenii voștri, suntem ai voștri, deoarece noi asta facem, adoptăm stilul fotojurnalistic, incercăm să surprindem șirul evenimentelor fără regizări, incercăm să intervenim cât mai puțin in desfășurarea evenimentului.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS