Patrick Kiszel

Descriere

Viața de zi cu zi e compusă din imagini care alcătuiesc povestea fiecăruia dintre noi. Sunt miliarde de povești în lumea asta, dar vezi tu, povestea ta e unică.
Avem obiceiul să salvăm aceste povești undeva într-un sertar în memoria noastră, crezând că ni le vom aminti peste ani. Timpul trece însă, praful se adună, iar noi uităm în care dintre acele mii de sertare am pus povestea nunții. Apoi realizăm că nu mai găsim nici sertarul cu povestea de la botezul copilului și tot așa mai departe.
Eu am ales să salvez toate aceste povești de ieri, de azi, într-un singur loc în care să mă întorc cu drag și nerăbdare, retrăind acele clipe de nenumărate ori, dar de fiecare dată într-un alt fel. Apoi mă gândesc și la povestea de mâine, pe care (poate ai ghicit deja) o voi salva tot acolo.
Mă numesc Patrick Kiszel și pentru toate aceste motive, am creat IMAGEnarium. Dacă și tu ești de acord cu faptul că poveștile merită să fie păstrate într-un loc special în care să le poți retrăi oricând, mă ofer să creez un IMAGEnarium și pentru tine.
Trăiește momentul, de restul mă ocup eu.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta T, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS