OvO Events

Descriere

Totul a pornit din pasiune iar cu timpul am devenit mai buni cautand sa “exploatam” calitatea momentelor . Capturarea unei amintiri inseamna mai mult decat declansarea unui buton ; fotojurnalismul inseamna sa urmaresti un sir epic al actiunilor fara sa intervii in desfasurarea acestora .
Pentru noi, un eveniment este un proiect vizual nu un job
Noi abordam fotografia intr-o maniera fotojurnalistica ( clasica ) ne place mult alb-negru , si ne place sa cautam unghiul perfect pt a surprinde o ipostaza monumentala . Nu intervenim in desfasurarea actiunilor si nu facem poze cu blitz (nu vrem sa fim un factor suplimentar de stres )
 Partea de video e realizata in aceasi maniera cu discretie si profesionalism . un eveniment nu trebuie perturbat ..
Noi oferim pozele (varianta bruta ) a doua zi si atasat fotografiilor primiti si un teaser de 2 minute pentru a astampara “setea” de poze in asteptarea celor editate si imprimate in album sau pe dvd-uri.
Pachetele noastre sunt customizabile si aveti posibilitatea sa va organizati asa cum doriti in functie de dimensiunea evenimentului si bugetul alocat .
Foto Jurnalism de nunta – Echipa OvO Events pune la dispozitia mirilor servicii Foto si Video artistice . LTD ( Love The Dress) TTD ( Trash The Dress) Photo Session Fotograf Evenimente Piatra Neamt , Wedding Photojournalism , Videography Filmare aeriana (drona) DJI Phantom3

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta p, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS