New Perspective Of Art

Descriere

Tin prea bine minte cum am “imbratisat” aceasta meserie. Din greseala…sau mai bine zis – din pura curiozitate, urmata de o arzatoare pasiune. Matusa mea le-a cumparat verisoarelor mele un aparat DSLR , destul de ravnit la vremea respectiva, un Nikon D3100. Intr-o vacanta in care m-au luat cu ei am avut timp sa pun mana pe el si sa-l testez. Aici a inceput pasiunea mea.
Dupa ce mi s-a pus pata ca vreau un DSLR, ca orice copil fara niciun fel de venit, am mers la parintii mei si le-am cerut sa-mi ia si mie unul, desi nu cred ca erau constienti ca era destul de costisitor. Intr-adevar, si-au dat seama mai tarziu. Dezamagit, am inceput sa strang bani facuti din muzica- DJ la diverse evenimente. Am exersat,am învatat,am citit,am “furat” meserie,am urmarit si continui sa fac acelasi lucru si astazi.
Imi place sa scot frumosul din oameni,sa-i fac sa zambeasca, sa le induc o anumita stare- sa scot cele mai frumoase fotografii cu tine si despre tine.Ma simt implinit, ma simt dedicat cand cineva imi apreciaza munca si de fiecare data vreau sa scot ce este mai bun din mine si din ceilalti.
Timpul mi-a aratat ca fotografia nu este despre cele mai noi camere. Fotografia este lumina, fotografia este emotie, fotografia este arta. Daca faci fotografie doar pentru ca vezi la ceilalti ca le merge bine, atunci sigur nu vei avea succes.
Voi asterne aici cateva randuri despre ce inseamna pentru mine- fotografia. Fotografia a fost rampa mea de lansare, m-am facut remarcat prin asta, iar feedback-ul celoralti m-a ambitionat. Cred ca fotografia a venit pentru mine ca o compensare a faptului ca nu stiu sa desenez. Eu desenez, dar altfel. Desenez cu lumina.Am avut descurajari,dezamagiri,am vrut sa renunt, dar mereu placerea de a fotografia a fost mai mare decat dorinta mea de a renunta. De multe ori primesc intrebarea: “Ce te inspira?”. Raspunsul meu este..totul! De fapt, viata insasi. Incerc sa ma folosesc de orice pietricica, orice pata de culoare, lumina, orice reflexie care poate proiecta o fotografie!
Nu voi incerca sa va conving ca sunt cel mai bun pentru evenimentul vostru,ci va invit sa imi vizionati portofoliul,sa imi scrieti, sa ne intalnim si sa stam la povesti despre evenimentul vostru. Ramane apoi la alegerea vostra daca vreti ceva comun, cliseic sau ceva personalizat dupa felul vostru de a fi.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta S, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS