Natalin Photography

Descriere

Noi suntem Natalia si Catalin. Fotografi, iubitori de oameni frumosi, de arta, calatorii si viata. Pentru ca ceea ce facem, facem cu bucurie si placere, iar asta se vede si se transmite in fiecare fotografie, dandu-i un plus de valoare, cum ne place noua sa credem.
Pentru noi un client vrem sa fie mai mult decat o persoana care plateste prestarea unor servicii, ci una cu care sa putem comunica deschis, care sa ne expuna preferintele personale in scopul unei colaborari de succes. Vrem sa cunoastem persoana, chiar stilul de viata, sa ne implicam in amploarea evenimentului si sa surprindem astfel cele mai elocvente expresii si momente. Ne dorim sa isi manifeste ceea ce doreste de la rezultatul final pana la cele mai mici detalii si sa ii impartasim la randul nostru sugestiile si gandurile noastre, bazate pe experienta si deschidere, pentru ca impreuna sa ne bucuram de cele mai bune rezultate.
Fotografia inseamna arta, sentiment, expresivitate.
Daca esti in cautarea unei echipe de fotografi care imbina latura artistica a fotografiei cu fotojurnalismul ce transmite emotia si momentele inedite ale celei mai importante zile din viata ta de cuplu, daca stii cat de importanta este rezonanta cu omul din spatele aparatului, omul care se te ajute sa te simti in largul tau, pe noi ne cauti 🙂
Nu suntem insa fotografii care pun pret pe cantitate, in detrimentul calitatii, nu suntem cei care iti ofera un super-pachet la un super-pret, ci cei care iti ofera amintiri de calitate, personalizat pe ceea ce tu iti doresti, pentru evenimentul tau unic si diferit.
Cu drag,
Naty & Cata

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS