Mihai Marcolt

Descriere

Salut!
Eu sunt Mihai. De profesie inginer, iar in viata de zi cu zi tata si sot. Fotografia pentru mine a devenit un mod de exprimare, pe care il cautam de multa vreme. Imi plac in general oamenii si trairile lor, iar prin intermediul camerei foto am incercat de fiecare data sa le surprind in apogeu.
Am constientizat importanta fotografiilor dupa nasterea fetitei noastre, moment in care am observat ca timpul intr-adevar zboara si ca imi doresc sa imortalizez tot ceea ce este legat de ea, fiecare zambet, fiecare lacrima, fiecare emotie, pe care astfel sa o pot retrai si peste ani.
Acelasi lucru vreau sa il fac si pentru tine. Incerc sa fotografiez in stil documentar si pe cat posibil nu vreau sa intervin in desfasurarea evenimentelor, nu vreau sa regizez nimic ci doar sa iti surprind emotia in cele mai importante momente ale vietii tale si la final sa ramai cu mai mult decat fotografii, cu amintiri.
Imi doresc sa colaborez cu oameni sinceri, care nu se ascund si care se bucura de viata.
Daca te regasesti in stilul fotografiilor mele, nu ezita sa ma contactezi. Ne putem cunoaste la o cafea si daca reusim sa o terminam cu placere la aceeasi masa inseamna ca avem ceva in comun, iar colaborarea noastra va fi una reusita.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS