Mihai Domentii photographer

Descriere

Cand incepi a vorbi despre tine, intotdeauna ai impresia ca suna amuzant, orice ai spune, dar mai bine va redau ce parere au oamenii din jur despre mine:
FOTOGRAFUL PROFESIONIST MIHAI DOMENTII VĂ VA OFERI ÎN DAR AMINTIRILE UNUI VIS ÎMPLINIT
Economist în acte și artist în suflet, Mihai Domentii practică fotografia la nivel profesional, de mai mult de 10 ani de zile. Din anul 2006 lucrează exclusiv ca fotograf de nunta în Moldova, Europa și dacă e nevoie și în întreaga lume. Și-a încercat talentul de fotograf de la vîrsta fragedă de numai 12 ani, fiind îndrumat de tatăl său și exersînd pe vechiul aparat foto Zenit B cu pelicula, cu un singur obiectiv 50 mm. Acest aparat a fost o experiență frumoasă, care pînă în ziua de astăzi este păstrat cu sfințenie, ca un talisman al începuturilor sale creative și o amintire dragă oferită de scumpul părinte.
Abordarea acestuia asupra evenimentului Dumneavoastră este personală și inimitabilă, iar fotografiile obținute sunt rezultatul pasiunii, implicării și a entuziasmului profesionist. În lucrările lui Mihai sunt oglindite sufletele oamenilor pe care îi fotografiază, el depășește clișeele mondene de vintage, modern, fashion, glamour, și realizează sesiuni foto la nivel de artă, în care principalul rol este oferit personalității reale și momentelor frumoase, și nu unui joc fals și ”stilat”. Fotografiile sale sunt personale, intime, cu suflet, care relatează prin farmecul său povestea evenimentului Dumneavoastră și a întregii istorii de dragoste – imagini care Vă surprind, Vă emoționează și Vă reprezintă în totalitate.
”Cea mai mare răsplată pentru mine ca fotograf este emoția pe care o simt clienții mei atunci când privesc fotografiile și retrăiesc din nou fericitele clipe ale evenimentului solemn.”
Mihai Domentii este o personalitate talentată, în sufletul căruia domină două mari puteri – pasiunea și dragostea unui om pentru arta fotografică și pentru oamenii din jurul său. Este iubirea față de sentimentele frumoase și dorința de a le imortaliza și transpune în artă. Este un fotograf de nuntă profesionist, care creează imagini cu suflet și din dragoste. Elegant, realist și cu bun gust!
Pentru ca implicarea fotografului să fie deplina iar experiența Dumneavoastră cît mai plăcută, Mihai Domentii nu onorează decît un număr mic de evenimente în fiecare an.
”Există un stereotip legat de performanța tehnică – de multe ori noi credem că o imagine frumoasă și perfectă este neapărat realizată cu un aparat de ultimă generație, însă eu consider din propria mea experiență că nicidecum nu aparatul ci profesionalismul fotografului creează perfecțiunea imaginii, anume fotograful este cel care decide ce moment să imortalizeze și ce fundal să aleagă pentru aceasta.”
Mihai Domentii – un amator al vieții și frumosului, menit să transforme momentele unice de fericire în imagini de neuitat. Zîmbește larg și comunică din suflet cu clienții săi. Crede în puterea dragostei și în oameni făcuți unul pentru celalalt pentru

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS