Mihai Catoiu

Descriere

Un tânar clujean îndrăgostit iremediabil de artă, îndrăgostit de frumos, îndrăgostit de oameni. De oameni fericiţi, de momente unice care marchează destine. De aceea, încă din 2013 am hotărât că trebuie să mă implic şi să fac tot posibilul pentru a deveni un adevărat fotograf de nuntă şi de evenimente demne de a fi imortalizate.
Fiecare eveniment este diferit in felul său şi îmi place să îi acord mereu o perspectivă proprie, însă toate au un lucru in comun: fotografii cu impact emoţional, fotografii luminoase şi pline de culoare îmbinate perfect cu eleganţă şi bun gust.
Mă declar norocos pentru că pasiunea mea se îmbină cu meseria, norocos pentru că am ocazia să trăiesc poveşti frumoase şi unice alături de oameni speciali şi cel mai important, am privilegiul de a le relata poveşti frumoase în momente speciale, cu ajutorul aparatului de fotografiat.
Sunt o persoană veselă şi pusă mereu pe glume, dar în acelasi timp sunt un perfecţionist înrăit atent la toate detaliile care pot face diferenţa.
Fiecare cuplu merită un fotograf profesionist de nuntă, unul creativ cu care să se lucreze uşor şi să fie distractiv. Pentru asta sunt eu aici.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS