Mihai Albu Photography

Descriere

Sunt Mihai Albu, fotograf dedicat fotografiei de eveniment si lifestyle.
In proiectele mele imi place sa imbin latura artistica a fotografiei cu fotojurnalismul, care in mare masura cred ca ma defineste. Nu sunt si nici nu ma consider un jurnalist care alearga dupa inedit, ci dimpotriva, de cele mai multe ori astept un moment anume sau caut acel ceva care ma face sa ridic oglinda.
Imi place fotografia clasica, calda, naturala cu tot ce inseamna emotii si trairi. De aceea in functie de evenimentul la care particip incerc sa fotografiez complex si cat mai natural, orice moment sau gest, constient fiind ca in spatele fiecarei fotografii realizate sta un sentiment sau chiar o adevarata poveste.
Sunt fotograful care nu intervine vizibil asupra evenimentului. Ma fac nevazut atunci cand trebuie, surprind natural ceea ce se intampla si intervin doar atunci cand consider ca situatia o cere. Nu sunt genul care sa dea excesiv indicatii doar ca sa para ca stie ce face sau pentru ca e convins ca doar astfel, fotografiile vor iesi mai bine.
Prefer naturaletea, fara prea multa regie. Surprind realitatea intamplariilor si incerc sa le redau asa cum le vad eu, convins ca fiecare eveniment isi are propria poveste.
Nu imi plac “cliseele” si de acea privesc fiecare eveniment ca pe o noua provocare!
Oamenii, emotiile si povestiile celor cu care lucrez sunt diferite de fiecare data, de aceea imi place sa ma implic, sa le impartasesc si sa le traiesc impreuna cu ei.
Imi place sa cunosc oameni noi si, daca “exista chimie”:), ma bucura mult sa-mi fac prieteni pe unde merg, iar odata cu aparitia pe lume a baietelului nostru, Aris, am descoperit ca-mi plac foarte mult si copiii.
Inainte de a lucra pentru voi ca fotograf, prefer sa va cunosc, daca este posibil. Daca, uneori, distanta nu ne permite sa ne intalnim la birou, la o cafea sau oriunde in alta parte, putem discuta, cu cea mai mare placere, online:D
Consider ca este un element important pentru o colaborare placuta si pentru a obtine rezultatul dorit.
Momentan viata si activitatea mea se desfasoara intre Bucuresti si Baia Mare, intre munca si colegi, intre prieteni si familie, insa merg intotdeauna cu bucurie oriunde prezenta mea este dorita.
Imi place ceea ce fac si sunt bucuros si recunoscator ca imi dati prilejul sa fac asta in fiecare zi.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS