memoriesforyou

Descriere

Va doriti ca evenimentele cele mai importante din viata dumneavoastra sa fie imortalizate intr-un mod profesionist? Memories Studio Iasi va vine in ajutor. Suntem o echipa de profesionisti cu o experienta de peste opt ani de activitate in acest domeniu si de aceea va oferim servicii de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret.
Indiferent de eveniment (aniversari, nunti, botezuri, banchete, cursuri festive, evenimente corporate, receptii, seminarii, simpozioane etc), Memories Studio Iasi are experienta necesara pentru a realiza cadrele pe care le doriti la evenimentele respective, iar pachetele de servicii vor fi realizate in functie de cerintele dumneavoastra.
Memories Studio Iasi va ofera atat serviciile standard pentru evenimente personale si corporate (fotografie nunta, fotografie botez, fotografie corporate, filmare nunta, filmare botez, filmare corporate), cat si o gama larga de alte servicii (fotografii de moda, fotografie de studio, fotografie de produs, fotografie de arhitectura, etc). Datorita modului profesionist in care sunt realizate, fotografiile marca Memories Studio Iasi pot fi folosite pentru prezentari, pliante, cataloage, magazine online.
Serviciile Memories Studio Iasi sunt full HD complete, filmari profesionale, videoclipuri, spoturi publicitare.
Memories Studio Iasi va sta la dispozitie cu echipament de cea mai buna calitate, pasiune pentru fotografie, experienta in domeniu si profesionalism.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta i, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS