MCB Foto-Video

Descriere

Am cochetat cu fotografia inca din adolescenta, imi placea sa surprind oameni si starile lor interioare. asa cum erau ele venite din adancul lor, fara masti … nu m-am nascut artist, dar am avut curajul sa imi urmez visul si pasiunea, apoi  incet, incet, visul au prins contur.
 In 2007 am renuntat La Atelierul de Croitorie si pornit pe drumul pe care sunt acum.  am cumparat primul DSLR alaturi de care am inceput un nou drum.
 Imi place sa fotografiez Peisaje, Rasariturile ma prind adesea pe coclauri putin umblate, Apusurile le Savurez din plin.
Imi place sa fotografiez oameni, sunt fascinat de frumusetea gesturilor mici, imi place sa le ascult Povestile,  din bucuriile si emotiile lor imi iau energia de a crea reflexia lor in imagini.
Fotografia de nunta, de botez sau de orice fel de eveniment a venit ca un lucru firesc si m-a fascinat de la prima intalnire. am luat lucrurile in serios, caut mereu sa ma perfectionez. Ma concentrez si surprind mereu  expresivitatea oamenilor, momentele lor romantice reale si emotia, care nu poate fi redata in cuvinte …
 Consider ca Fotografia de nunta nu este despre Aparatura folosita si nici despre setari sau Lumina, fotografia de la evenimentul tau este despre emotie si trairi, despre sentimente si dragoste…

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS