Marius Daniel Pavel

Descriere

Având o vechime de peste 20 de ani în domeniu si experiență pe măsură , suntem o echipă de 2 profesioniști ( fotograf și cameraman ), în continuă perfecționare , dedicați ideii de a ajuta clienții să rămână cu amintiri cât mai plăcute și mai complete ale momentelor deosebite pe care le trăiesc în astfel de zile cu însemnătate maximă pentru ei.
Pentru aceasta, ne perfecționăm anual, aparatura este de asemenea verificată anual (curatenie, reglaje), încercăm să ținem pasul atât cu avansul tehnologic cât și cu tendințele în domeniu; pentru maximă siguranță, avem 1 set de aparatură foto-video de back-up la noi în timpul evenimentului, deși nu a fost niciodată nevoie să apelăm la el până acum. De asemenea, pentru siguranță deplină, folosim 1 laptop la eveniment pentru a salva periodic fotografiile si filmarea realizate anterior momentului respectiv.
Începând de anul acesta (2018), există posibilitatea realizării unor fotografii la moment (imprimantă portabilă), cu folie magnetică atașată + filmare cu 2 camere în paralel, la momentele importante (primărie, biserică, dansul mirilor, tort).

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta T, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS