Marian Mocanu

Descriere

Sunt momente unice in viata, in care tot ce ai vrea sa faci este sa opresti timpul. Momentul primului sarut adevarat. Momentul cand ai dat sau ai primit un inel. Nunta. Botezul. Spuneti-mi, cat valoreaza asemenea imagini cand au trecut ani multi? Sigur ca nu mai stiti cat au costat. Dar cat valoreaza asemenea clipe in sentimente? In trairi? In zambete, in lacrimi, in amintiri, in nostalgii?
O clipa nu este o parte intr-un minut, este o parte din viata ta!
Pana la urma, un artist fotograf este un artist al timpului. Spuneti-mi, cine altcineva va poate duce atat de bine inapoi in timp? Un batran privind fotografia lui insusi in ipostaza de copil…ce credeti ca e acolo?
Eu fotografiez emotii, stari, trairi. Ce fotografiez de fapt este sufletul. Unde era el atunci cand… Si va garantez ca, peste ani de zile, tot acolo se va duce, cand veti privi fotografia. Eu asta stiu sa fac. Numele meu este Marian Mocanu, artist fotograf.
Sunt fotograf profesionist cu experienta de peste 20 ani in fotoreportaj si fotografia de studio.
– Business Review, BIZ, Ziarul Financiar, Curentul, Agentia Nationala de Presa Agerpres, The Diplomat, Wine&Spirit Magazine
– fotograf “Vocea Romaniei”, “Visuri la cheie”, “Romanii au talent”
– am fost asistent al fotografului Nicolae Cosniceru – unul dintre cei mai remarcabili si apreciati fotografi comerciali din Romania
– sunt pasionat de fotografie, sunt perfectionist, nu imi place stilul “lasa ca merge si asa”
– imi place fotojurnalismul (pe care l-am practicat in presa peste 10 ani), incerc sa surprind stari, emotii, spontaneitate, trairi, pe care altii nu le vad in acele momente.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS