Lorand Quest

Descriere

Sunt Lorand, un om care încearcă să crească prin oamenii și experiențele care îmi apar în cale și am ales ca drum de explorare surprinderea esenței umane în fotografie.
Îmi place să simt energia evenimentelor pe care le fotografiez într-un stil documentaristic, fără a interveni prea mult în desfășurarea evenimentelor.
Totul se întâmplă natural și organic atunci când sunt în spatele aparatului de fotografiat. Reușesc să surprind momentele spontane, trăirile reale și dinamismul clipei pentru că empatizez cu oamenii și emoțiile lor, analizez cu răbdare cadrele și experimentez permanent cu mine însumi.
Am o rază variată de pasiuni și hobbyuri, care mă ajută să înțeleg în profunzime diferite tipuri umane.
Călătoresc prin lume cu aparatul de fotografiat în mână, mă încarc în natură, pe munți, pe motocicletă, sunt mereu deschis să înțeleg oamenii în aspectele lor cele mai complexe și să construim ceva împreună.
Am ales ca activitate principală fotografia de evenimente, în special cea de nuntă, pentru că hrănește o anumită energie pozitivă și un optimism molipsitor.
Îmi place să lucrez cu oameni tineri, care apreciază arta, oameni care investesc mai mult în experiențe decât în lucruri materiale și care sunt deschiși spre a da autenticitate propriei vieți.
Stilul meu non-intruziv de a da culoare și contrast evenimentelor prin cadrele pe care le surprind curge în aceeași direcție cu dorința clientului de a fi el însuși, de a ieși din tipare și de a-și exprima sentimentele într-un mod care îl reprezintă.
În Timișoara sau în oricare oraș care îți e apropiat de suflet, putem crea împreună cadrele perfecte, care să surprindă emoția momentelor importante, cadre la care să te uiți cu drag și nostalgie peste ani.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta T, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS