Liviu Florea Photography

Descriere

Buna! Eu sunt Liviu, un om pasionat de arta si frumos, un familist convins, indragostit de sotia si fetita mea, de viata si de tot ce aceasta mi-a daruit pana in prezent.
Desenul a fost primul meu contact cu lumea artistica, activitate care mi-a relevat o fascinanta lume a emotiilor si m-a captivat. Cu toate astea, drumul meu a mers in alta directie in urmatorii ani, absolvind o facultate cu profil tehnic, Electronica si Telecomunicatii, ajungand in felul acesta sa lucrez timp de 7 ani in trust-ul Pro Tv, tot pe partea tehnica, dar avand totusi oportunitatea de a avea acces la montaj, in regie sau la camera. Pentru ca simteam ca nu este suficient, si aveam nevoie sa-mi exprim intr-un mod mai concret creativitatea, mi-am cumparat primul aparat de fotografiat.
Nu am planuit sa fac din fotografie o profesie, dar entuziasmul ce se nastea in mine de fiecare data cand fotografiam un subiect, a declansat o sete de informatii in acest domeniu, ceea ce m-a determinat sa urmez cursurile unei scoli de fotografie, apoi sa particip la numeroase workshop-uri de specializare.
In ultimii ani, pasiunea mea pentru fotografie a crescut si am ajuns sa descopar ca sunt mai fericit si mai implinit cand reusesc sa surprind in fotografii esenta si frumusetea pura, momentele sincere. Pentru mine, fotografia este despre capturarea momentului inedit, pe care incerc sa-l valorific de fiecare data. Pentru ca iubesc oamenii si imi place sa fiu in preajma lor, mi-am dat seama foarte repede ca fotografia de nunta, respectiv fotografia de eveniment, este ceea ce mi se potriveste cel mai mult in acest moment. Unul dintre obiectivele mele este de a capta momente speciale, fara ca subiectii mei sa-mi simta prezenta. Sunt atent la detalii si urmaresc cu o foame nebuna emotiile, in special lacrimile de bucurie. Imi place faptul ca nu stiu niciodata ce urmeaza sa se intample, acest lucru imi stimuleaza creativitatea si posibilitatea de a fi spontan. Stilul meu de a fotografia este natural, fotojurnalistic, combinat cu stilul artistic adaptat fiecarui eveniment. Pentru ca am posibilitatea de a face parte din momentele unice ale vietii voastre si uitandu-ma in urma, am observat ca am devenit un povestitor, spun povestile voastre ce vor deveni amintiri pentru toata viata. Ca sa va aflu inceputul povestii voastre, va astept la o cafea sa ne cunoastem mai bine.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS