IURASOG Photography

Descriere

Se spune ca trecutul nu se mai intoarce si nu il putem retrai. Singurul lucru pe care noi oamenii il avem in comun este unicitatea. La fel sunt si momentele din viata noastra: unice. Mi-am dat seama ca prin fotografie as putea sa opresc timpul in loc, aceste momente devenind mult mai clare, mai colorate si mai pline de viata decat in amintirea noastra. Imi revine datoria dar si privilegiul de a surprinde acele momente unice pentru ca voi sa le puteti pretui pentru o viata.
In stilul meu fotografic ma inspira frumosul si bunul gust din lucrurile naturale, simple si sincere. Fiecare eveniment din viata unui cuplu il consider o poveste in care detaliile conteaza pentru ca ele fac diferenta. Daca aveti o poveste frumoasa pe care o pretuiti si vreti sa o lasati amintire si nepotilor vostri, ati nimerit unde trebuie: voi fi cel care scrie povestea voastra dar nu in cuvinte, ci in imagini.
Fiecare eveniment fotografiat este pentru mine o provocare. Fiecare provocare trecuta reprezinta un pas in plus in a fi un fotograf mai bun si o persoana mai buna.
Pun accentul pe naturaletea fotografiei si sunt de parere ca fiecare cuplu trebuie sa fie surprins in fotografii asa cum este el, fara a face exces de “regie”.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS