Ionut Galatan Photography

Descriere

Primul aparat profesional l-am “avut in mana” cam pe la varsta de 3 ani, si pot sa spun ca m-am invartit toata viata printre aparate si fotografii , tatal meu fiind fotograf profesionist.

Am ajuns sa ma apropiu de aceasta arta mult mai tarziu, dupa trecerea de la era fotografiei pe film, la cea digitala. Tatal meu m-a rugat sa il ajut la un eveniment si atunci am descoperit primul aparat profesional digital. Mi se parea super tare
pentru ca puteai sa fotografiezi orice cu el si in aceasi timp nu stricai cadrul (ca pe film) si pe deasupra vedeai rezultatele in timp real , nu trebuia sa astepti sa developezi filmul.
Am invatat foarte mult de atunci , am vizionat tutorial dupa tutorial si am incercat sa pun in practica tot ce invatam nou, sa ma joc cu lumina si sa gasesc alte moduri de a transpune ceea ce vad in imagini.
Este un sentiment placut sa vezi cum rezultatele incep sa apara si inca cred ca cea mai mare bucurie este atunci cand iti vezi munca apreciata, si asta te determina sa devii mai bun in ceea ce faci.
Iubesc fotografia pentru ca imi da oportunitatea de a cunoaste oameni minunati si de a fi alaturi de ei in celel mai frumoase momente din viata.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS