Ionut Draghiceanu

Descriere

Numele meu este Ionut Draghiceanu si sunt fotograful pe care il cautati pentru evenimentul dumneavoastra! Am sa va spun si de ce, enumerand cateva calitati care ma definesc:
Stilul fotografic – In ziua nuntii tale voi fi pur si simplu un foarte bun observator, foarte discret si care va imortaliza toate momentele si detaliile unice ale evenimentului tau. Fotografiile rezultate vor fi sincere si vor spune povestea acelei zile, pastrand atmosfera si farmecul ei, cu rasete si lacrimi, pentru totdeauna. Ce-mi place cel mai mult la fotografia de nunta este faptul ca am onoarea de a fi invitat la celebrarea iubirii dintre oameni. Pentru mine fiecare eveniment, fie ca e nunta sau botez, este o combinatie bogata de momente si detalii ce face ca imaginile sa fie unice.
Profesionalism – Tot din pasiune pentru fotografie am urmat si cursuri de specialitate, autorizate CNFPA, in urma carora am obtinut o diploma de perfectionare care imi atesta calificarea de fotograf. Consider ca folosirea unui echipament profesional si cunoasterea formarii fotografiei, de la lumina la hartie, si a tehnicilor de compozitie sunt factori indispensabili oricarui fotograf de evenimente.
Atitudinea si seriozitatea – Noi, ca si echipa (eu, asistent, videograf) stim sa ne prezentam elegant la orice eveniment, chiar daca vom munci si uneori vom fi nevoiti sa stam in anumite pozitii mai putin confortabile.
Pentru noi, orice eveniment planificat reprezinta un angajament cu prioritate maxima!
Va asteptam sa ne povestiti mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra, cu siguranta vom gasi ceea ce vi se potriveste cel mai bine.
Cu drag, Ionut

Prima pagina

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS