Hdfilmari

Descriere

Oferim servicii de fotografii şi filmări pentru evenimete private: nunţi, botezuri, aniversări, banchete, serbări şcolare, sau pentru firme: conferinţe, interviuri, materiale de prezentare etc.
Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar.
Realizam filmări în format digital, Full-HD (pe Blu-ray) sau SD (calitate standard pe dvd), cu una, două sau trei camere.
Pentru procesarea computerizată folosim software performant cu multiple posibilităţi de intervenţie asupra filmului şi implică remontare, clip prezentare, tranziţii, efecte de imagine şi sunet, melodii de fundal etc. Experienta de peste 6 ani in televiziune!
Materialul se livrează pe DVD-uri si Blu-ray-uri personalizate full color (atât discurile cât şi carcasele) in 3 exemplare. Dvd-urile sunt păstrate de către noi timp de 1 an, perioadă în care puteţi solicita în orice moment noi copii.
Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. De aceea aveti nevoie de serviciile noastre,pentru a va ramane cea mai frumoasa amintire pe suport DVD garantat 100 de ani! DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS