GrafiX Studio

Descriere

Grafix Studio înseamnă mii de fotografii de nuntă remarcabile – dintre care nu puţine premiate -, poveşti adunate în imagini şi experienţe emoţionante, trăite alături de fiecare pereche de miri. Împreună cu voi alcătuim echipa perfectă pentru crearea celor mai frumoase amintiri din ziua nunții.
Cristian Mocanu – fotograf
Să mă prezint, pe scurt: prietenii îmi spun Cristi, sunt fotograf profesionist, locuiesc în Focșani și sunt foarte pasionat de munca mea.
Sunt unul dintre acei oameni norocoși care și-au transformat pasiunea în meserie. În urmă cu 7 ani am ales calea fotografiei profesionale, care a devenit treptat din hobby un job care îmi oferă foarte multe satisfacții. În prezent, am propriul studio foto și sunt interesat în continuare de perfecționarea în domeniu, de aceea am studiat și studiez în permanență fotografia în detaliu, diferite tehnici de prelucrare în programe specializate, iar în timpul liber particip la workshop-uri din domeniul fotografiei.
Prin fotografie încerc să surprind povești de viață, oameni speciali, ale căror emoții fac pozele mele să prindă viață. Îmi place perfecțiunea, de aceea întotdeauna încerc metode inovative pentru a obține cele mai bune fotografii. Peisaje, potrete, poze de grup, toate acestea sunt cadre care au un imens potențial și mă fascinează ideea că pot transforma prin lentila obiectivului meu un decor neofertant într-o adevărată încântare a privirii și a inimii.
Vă stau la dispoziție pentru întrebări, sugestii sau nelămuriri, atât dacă este vorba despre fotografie, cât și despre eveniment în ansamblu.
Telefon 0742 642 898
Email grafixsstudio@gmail.com
Valentin Mocanu – operator de imagine
Pasiunea mea pentru arta de a filma a început în urmă cu câțiva ani, când am cunoscut primele taine ale unei camere de înregistrări video. De atunci, am continuat să mă dezvolt și să deprind secrete și abilități ale acestei meserii frumoase, care captează momentele unice dintr-o viață de om pentru eternitate, pe ”pelicula” digitală.
În echipa GrafiX Studio, misiunea mea este aceea de a înregistra toate clipele și emoțiile din cea mai importantă zi din viața dvs., într-o manieră specifică filmului documentar. Sunt o prezență discretă, de aceea pot surprinde într-un mod natural momentele speciale care se desfășoară în jurul meu. Filmul va reflecta emoțiile trăite de protagoniștii evenimentului și de invitați în ziua marelui eveniment.
O componentă importantă a muncii mele este editarea materialului filmat și realizarea video-ului final. Unul dintre principiile după care mă ghidez este faptul că la montaj nu folosesc efecte speciale sau tranziții animate care pot strica atmosfera filmului. Filmul montat va fi realizat pentru a vă spune povestea, dar și pentru a vă atinge sufletul.
Nu ezitați să mă contactați, pentru orice întrebări legate de domeniul video.
Telefon 0756 045 159
Email grafixsstudio@gmail.com

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta F, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS