Gilmeanu Constantin Razvan

Descriere

In marea aventura a vietii, descoperim ca fericirea e facuta din momente care, daca suntem suficient de norocosi, ne vor determina chiar viitorul si drumul in viata. Un astfel de moment a venit in calea mea la varsta de 12 ani (in urma cu multi ani), cand am descoperit fotografia. Acel moment de fericire si descoperire, m-a adus unde sunt astazi.
Asadar, ma prezint: numele meu este Gilmeanu Constantin Razvan si sunt unul dintre fotografii carora le plac lucrurile simple pentru ca simplitatea- in orice domeniu- va fi la moda si peste veacuri. Si imi mai place simplitatea pentru ca bucuria, fericirea, dragostea, viata sunt, in esenta, simple, daca alegem pur si simplu sa le traim. Astfel de momente simple imi place sa surprind: momentul in care mama isi imbratiseaza pruncul; momentul in care ochii iubitei ii soptesc logodnicului o promisiune ce se va intinde peste veacuri, momentul in care un bunic isi vede fiul sarutand fruntea nepoatei sale… momentul fericit.
Cu o astfel de motivatie in minte, intre anii 2011 – 2013 am urmat cursurile Scolii Populare de Arte si Meserii din Constanta – Arta Fotografica si pana in prezent am incercat sa ma perfectionez si sa invat de la cei mai buni.
Eu sper sa va convinga, intre altele, motivatia mea. Sunt intr-o permananta cautare a fericirii si as fi onorat sa-mi dati ocazia de a fi martor si la fericirea voastra!
Asadar, portofoliul meu poate fi vazut pe pagina de facebook https://www.facebook.com/imagineaperfecta/ sau pe site www.perfectpicture.ro
Cu drag,
Razvan Constantin Gilmeanu

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS