Gamberone Media

Descriere

GAMBERONE MEDIA, o firma cu o politica dedicata si orientata catre client, care aduce de fiecare data o finete si valoare in proiectele de videografie si fotografie. Totodata GAMBERONE MEDIA este pregatita sa faca fata exigentelor de productie video multicamere, inclusiv spectacolelor si concertelor, cu echipamente profesionale de top. Nu in ultimul rand am realizat o investitie maxima in resursa umana, specializata in audiovizual, care lucreaza unitar si congruent.
Fondatorii GAMBERONE MEDIA, Alina si Ovidiu GAMBEREA, alaturi de colegii lor Marius, Cristi, Dan, si Gabi va aduc maximum de calitate si profesionalism in productiile dedicate evenimentului dvs.
Ovidiu este director de imagine, coordonatorul echipelor de productie, editorul sef și videograful principal în producția comercială, corporatistă, de nuntă și eveniment.
Alina este profesionistul de marketing și social media; manager de proiect de conducere pentru afaceri, corporații, nunți și evenimente. De asemenea rolul predominant este de coordonare si regie si nu in ultimul rand fotograful echipei.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta R, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS