Gabriela Insuratelu – Fotograf de nou nascuti si familie

Descriere

Copiii noștri sunt centrul universului din momentul în care au fost creați! Ei sunt motivul pentru care zâmbim, plângem de bucurie, motivul pentru care ne minunăm în fiecare zi pentru fiecare pas făcut, fiecare cuvânt nou învățat.

Amintirile pe care le avem cu ei sunt foarte prețioase, de aceea este important să capturăm creșterea lor din momentul în care s-au născut, pentru că, atunci când vor fi mari la casele lor, noi, părinții, vom rămâne cu amintirile!

În epoca tehnologiei în care trăim fiecare avem telefoane performante, tablete, acces la aparatura foto semiprofesională! Dar un fotograf profesionist face cu adevarat diferența între amintirile create cu telefonul și cele care vor dăinui zeci de ani de acum încolo.

Crearea de “timeless photographs” este domeniul în care eu excelez!

Și ca să înțelegeți că amintirile voastre sunt pe mâini profesioniste, vă voi da câteva detalii despre experiența mea.

Am început să fotografiez în 2005, axându-mă în general pe fotografia de călatorie și portret, fotografii ce au apărut în multe publicații în toată lumea, inclusiv în ghiduri de călătorie de la National Geographic.

Din 2015 m-am specializat pe fotografia de portret de nou-născuți și familie.

Sunt ani buni de studiu în arta fotografică, perfecționați nu doar prin studiu individual și practică (doar în 2016 am lucrat cu mai bine de 300 de copilași de toate vârstele), ci și prin 2 ani la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, Facultatea de Arte Plastice, Secția Foto-Video, 2 workshop-uri de portret în natură cu Mircea Bezergheanu, Atelier de fotografie pentru nou-născuți cu Olga Vușcan și Camelia Burduja la Cluj, Curs online de “Baby Safety and Posing for newborn photographers with Kelly Brown”, și multe altele.

Pe lângă toate cursurile făcute, sunt mamă la rândul meu, ceea ce îmi oferă o siguranță mai mare în lucrul cu copilașii de toate vârstele, manipularea nou-născuților pentru ca ei să fie în siguranță și comfortabili pe toată perioada sesiunii, cât și înțelegerea psihologiei copiilor mici ceea ce ajută la succesul unei sesiuni foto.
Pentru a crea amintiri împreună, îmi puteți trimite un email la gabriela.insuratelu@gmail.com sau mă puteți contacta și pe pagina de facebook.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta I, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS