FotoEvent88 – Costi MANOLACHE

Descriere

Nunta, Botezul, Cununia sunt momente speciale din viata noastra, momente care merita sa fie revazute. Aici intervin eu, fotograful, care cu entuziasm si profesionalism lucrez pentru a surprinde emotia, zambetul si trairile dumneavostra.
Totul a pornit de aici: pasiune pentru fotografie! Astfel, am reusit ca la toate evimentele la care am participat sa surprind momente fericite din viata multor cupluri. Cateva exemple le puteti vedea in portofoliul meu care se extinde de la an la an cu noi zambete.
Totusi, pentru a va face o imagine completa asupra modului meu de lucru putem stabili o intalnire la care va voi prezenta fotografiile de la nunta sau botez urmand un eveniment integral.
Caut in permanenta sa ma perfectionez, si va asigur ca apeland la serviciile mele voi face totul pentru ca evenimentul la care particip sa fi redat cat mai bine in fotografiile realizate.
Vreau sa va ofer garantia faptului ca veti beneficia de servicii de calitate, de aceea, intotdeauna inainte de a incheia orice angajament prefer sa ma intalnesc cu dumneavoastra sa discutam oferta mea si sa stabilim toate detaliile legate de evenimentul la care urmeaza sa particip.
In urma acestei discutii se stabileste componenta finala a pachetului de servicii si pretul. Acestea sunt trecute intr-un contract semnat de ambele parti.
Va invit sa ma contactati acum!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS