Foto y Cafe

Descriere

Poate va intrebati cine suntem, ce facem si de ce “Foto y Café”…
Suntem doi tineri pasionati de fotografie si vrem sa facem ca evenimentele din viata voastra sa va ramana mereu proaspete in minte, privind imaginile surprinse in acele momente. “Foto y Café” adica Fotografie si Cafea a pornit de la ideea de a ne imprieteni la o cafea, in timp ce discutam despre cum putem noi surprinde acele clipe speciale pentru voi.
Fie ca este vorba despre nunta ta, un eveniment sportiv, inceputul de an scolar al fiului tau, fie ca s-a nascut un copil sau a venit Mos Craciun cu cadouri, fie ca implinesti un an de la casatorie si doresti sa iti surprinzi sotul sau sotia cu un album aniversar sau o sedinta foto aniversara, fie ca este ziua de nastere a nepotelului, noi putem fi alaturi de tine in aceste momente sa iti amintim mereu ca trebuie sa te relaxezi, sa fi tu insati, sa simtiti ca esti special, sa stralucesti, dar mai ales sa te distrezi.
Noua ne place sa surprindem emotia, ne place sa spunem povesti prin fotografii, acesta fiind si scopul nostru: sa redam viata in imagini. “Nu este vorba de sarut, ci de momentul de dinainte si cel imediat urmator. Momentele pe care nu le stii.” sunt cuvintele lui Jasmine Star o profesionista in fotografia de nunta. Asta vrem si noi sa surprindem si acesta este stilul nostru: fotografia jurnalistica (instantaneul). Aparatul foto este doar o extensie a ochiului si a sufletului nostru.
Sloganul dupa care noi lucram este o interpretare in limba romana a ceea ce a spus Joe McNally – un fotograf pe care noi il apreciem: “Nu trebuie sa fi in camera cand oamenii se uita la fotografiile tale. Fotografiile ar trebui sa vorbeasca de la sine.” Tot el spunea: “Ca fotograf, singurul mod in care poti sa iti faci inima sa bata in continuare este acela de a fotografia ceea ce iubesti.” Noua asta ne place, asta iubim – sa fotografiem oameni si sa spunem povestea lor prin fotografie.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS