foto mateiu

Descriere

de Andrei Mateiu…
… Foto Mateiu este o afacere de familie, care, de 2 generații, păstrează calitatea serviciilor la un nivel ridicat, talentul și meticulozitatea fiind aptitudini moștenite din tată în fiu.
Tatăl nostru avea încă din tinerețe o pasiune înnascută pentru fotografie. Așa a început totul. Noi, copii fiind, practicam dansul, iar în spectacolele la care participam în Europa aveam mare nevoie de un aparat de fotografiat pentru a ne putea imortaliza munca. Astfel, părinții ne-au făcut cadou primul aparat foto.
Fratele meu, Alex, care moștenise de mic latura artistică a mamei, care obișnuia să picteze în copilărie, a început să devină tot mai atras de fotografie încă de la începutul liceului. La 16 ani a avut prilejul de a poza prima nuntă, înlocuindu-l pe tata, care era foarte bolnav. Astfel, Alex a intrat de foarte tânăr în branșa fotografilor.
Tânăr și entuziast, Alex a adus cu el o nouă viziune asupra artei fotografierii și un nou stil de prelucrare. La scurt timp, am fost trimis și eu pe teren să îl ajut pe Alex ca și asistent. Adevărul este că m-a prins și pe mine, iar după o scurtă perioadă am început să fotografiez nunți și tot soiul de evenimente alături de fratele meu, despre care pot spune că mi-a fost mentor și model.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta t, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS