Foto Lens

Descriere

Bine ai venit; ne bucuram sa te avem drept oaspete!
Daca ai ajuns aici, inseamna ca si tu cauti acelasi lucru pe care il vor toti clientii nostri: o echipa de artisti profesionisti care sa poata reda frumusetea acestei zile speciale din viata ta. Cu toata agitatia si sclipirea din ochi, cu toate pregatirile si povestea emotionanta, cu toate clipele de magie dintre voi doi. Noi credem ca nunta ta este perfecta din toate unghiurile si vrem sa iti aratam acest lucru prin sutele de fotografii atent realizate si orele de film selectate cu grija.
Petronela Serbanescu – fotograf de nunta Iasi
” Nu se compara nimic cu delicatetea momentelor de pregatire a nuntii sau a botezului, fix dinainte sa inceapa evenimentul: parca toata iubirea celor prezenti se aduna pentru ceea ce va urma. Desi ma consider un fotograf de nunta cu experienta, inca ma emotionez in astfel de clipe si incerc sa surprind tot ceea ce simtiti voi, alaturi de cei dragi. Ma bucura sa iti redau intreaga experienta intr-un album lucrat cu atentie, special pentru tine.”
Marius Serbanescu – videograf de nunta Iasi
“Am fost pasionat dintotdeauna de film, de realizare, editare si livrare. Acum 9 ani am devenit videograf de nunta si de atunci, m-am afundat complet in aceasta lume minunata, unde trecerea timpului nu are efect si amintirile raman mereu proaspete, capturate pe film. In cadrul unei nunti sau al unui botez, prefer sa prind momentele candide, emotiile puternice ale invitatilor, atmosfera magica prezenta. Intervin rareori sa editez filmul, doar daca este absoluta nevoie. Ai incredere in mine: peste ani si ani, vei aprecia naturaletea si frumusetea surprinse in ziua ta speciala. Am grija, mai ales, de coloana sonora, iar in timpul ceremoniei surprind sunetul cat mai fidel posibil, pentru a-ti aminti mereu promisiunile rostite in acea zi.”
Te invitam sa ne rasfoiesti albumele digitale de fotografii si video, iar daca rezoneaza cu ce ai tu nevoie, ne-ar face mare placere sa va intalnim si sa auzim povestea voastra.
Cu drag,
Petronela si Marius

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta I, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS