Flavia V?sc?u?eanu

Descriere

Mă numesc Flavia Văscăuţeanu şi am absolvit facultatea de Arte, secţia Imagine de film şi TV. După o lungă tradiţie în familie, această latură artistică mi-a zâmbit frumos. Pentru că în viaţă, nimic nu este mai important decât amintirile noastre, în special cele legate de familie, am decis să încep să fotografiez nunţi şi evenimente de familie. Emoţiile care îţi sunt transmise de o viitoare mireasă în ziua nunţii, o mamă înlăcrimată sau emoţiile care te înconjoară la o şedinţă foto de familie, nu le poţi regăsi în nicio altă nişă a fotografiei. Amintirile ne însoţesc pretudindeni, în fiecare zi. Fie că este o fotografie în ramă pe care o vezi dimineaţa înainte să-ţi faci cafeaua sau puloverul tricotat de bunica, care te încălzeşte în zilele friguroase, acestea sunt lucrurile care ne umplu inima de bucurie. Îmi aduc aminte când eram mică şi mă uitam prin albumele de familie, pe vremea aceea neputând să găseşti un fotograf aşa uşor ca acum, dar erau poze cu mine jucându-mă cu un câine sau părinţii mei fericiţi uitându-se la mine…La finalul zilei, asta e tot ce contează şi cu asta rămânem.
În cea mai importantă zi din viaţa ta, vrei să ai aceste momente surprinse ca să le poţi retrăi toată viaţa, ca în ziua aniversării voastre să vedeţi cât de mult a crescut dragostea dintre voi. După ani şi ani, vrei ca copiii tăi să o vadă pe cea mai frumoasă femeie din lume, în ziua ei cea mare – şi da, femeia aceea eşti TU! Vrei să străluceşti fix ca în aceea zi şi tot ce-ţi trebuie este să răsfoieşti albumul de la nuntă.
Pentru că în ziua nunţii, vrei să fii lipsită de griji dar vrei să te asiguri că ai cele mai importante momente surprinse cu profesionalism şi romantism, pentru că undeva în adâncul inimii, toţi suntem nişte romantici incurabili (fie că recunoaştem sau nu).
Pentru că iubesc emoţiile şi oamenii, şi ce loc mai perfect ca o nuntă, le îmbină pe amândouă ?!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS