Filmari Pro Bacau

Descriere

Firma Filmari Pro Bacau – Servicii de videografiere profesionala 4K, 3D, Full High Definition si fotografiere profesionala FULL FRAME. NOU: Videografiere cinematografica NATIVA in Bacau. (filmare RAW). Cabina foto Bacau, INstaBooth FPB – photobooth Bacau cabina foto nunti, botezuri, cumetrii, Drona 4K.
Divizia Nunti si botezuri: nunti, botezuri cumetrii, zile de nastere si Divizia Evenimente si proiecte importante: filme documentare, videoclipuri, spoturi publicitare, concerte, scenete si alte evenimente importante.
Suntem în continuă mișcare, actualizând și modernizând permanent pentru a atinge perfecțiunea. Ne-am constituit portofoliul cu rezultate pozitive colaborând cu firme de prestigiu înalt la nivelul județului Bacău, cu artiști și vedete locale și nu în ultimul rând cu televiziunile locale și cele naționale având mereu producție de materiale ce se difuzează pe aceste posturi (ex: Tv Bacău Deșteptarea, Favorit Tv, Etno Tv, etc. – (vezi Portofoliu la Divizia Filme si proiecte). Fără a ieși din tiparele modestiei trebuie să facem precizarea că suntem prima firmă din județul Bacău ce a lansat producția HD și implicit cea Blu ray, iar din respect deosebit pentru interesele clientului am fost primii, în ultimii 6 ani, care am abordat o uniformă formată din tricouri personalizate, veste video personalizate și alte însemne ale firmei la evenimentele dvs. În prezent suntem singura firma din județul Bacău, (excepție fac televiziunile) ce realizează producție completă multimedia (video, foto și audio inregistrari de studio si voiceover pentru filme) si transmisii LIVE din orice loc al lumii atat in interior cât și exterior, iar in 2016 filmari și producție completă 4K. Pentru aceste lucruri ne înclinăm în fața clienților nostri.
Nu rămânem la stadiul de vorbe ci demonstrăm prin fapte! Ne definim prin creativitate, modernism, dinamism și flexibilitate! Pentru a va convinge va invitam pe www.filmariprobacau.ro (vezi galeria foto /video).
Firma Filmari Pro Bacau – Cu interes deosebit pentru imaginea dumneavoastra.
http://www.filmariprobacau.ro/; Orange: 0742146953

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS