Emotion Media

Descriere

Amintirile ne definesc, ne spun povestea și ne conturează viața.
Fotografia păstrează vie amintirea și emoția evenimentelor.
Alege să-ți spui povestea prin fotografii realizate cu stil, pasiune și emoție.
Emotion Media are o acoperire pentru evenimentele de nuntă din jud. Cluj, Mureș, Maramureș, Bistrița Năsăud, Sălaj sau alte destinații din România. Emoție.Creativitate.Stil. Acestea sunt cuvintele folosite pentru a descrie fotografia de nuntă de la Emotion Media. Pentru clienți, Emotion media este casa lor. Suntem mândri să oferim fotografii de nuntă pe care clienții din Cluj-Napoca și împrejurimi le caută. Este un lucru să faci poze și o cu totul altă treabă să crezi artă prin fotografiile care le facem. Clienții noștri din Cluj-Napoca sunt în căutare de opere de artă și instantanee, lucru ce îi conduce la noi pentru fotografii de nuntă emoționante.
Nu cauți un fotograf de nuntă? Te rugăm să ne ai în vedere pentru alte momente importante din viața ta cum ar fi botezuri, cununi civile, majorate, seri distractive, conferințe, seminarii, fotografii pentru liceeni, portrete de familie de care ai nevoie.
Servicii foto & video pentru evenimente: nunți, botezuri, majorate, baluri, banchete,conferințe,ședințe foto de orice fel(portret, love story, trash the dress, studio, produs).

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS