Echomedia

Descriere

Salut, suntem Andrei și Mihaela și împreună formăm echipa Echomedia. Pasiunea pentru fotografie și videografie, cât și studiile de jurnalism, ne-au adus împreună. Cu toate că am avut de-alungul timpului colaborări cu diverse televiziuni (Discovery Channel), festivaluri de film (TIFF, Comedy Cluj) și site-uri cu recenzii și fotografii de concert, am ales să ne axăm pe fotografia și videografia de eveniment pentru că aceasta este mai permisivă din punct de vedere artistic și fotojurnalistic, dar și pentru că ne place să spunem povești prin imagini. Și asta vrem să facem: să spunem povestea evenimentului tău prin imagini și să oferim evenimentului un ecou în timp.
Suntem o echipă tânără, creativă și deschisă către orice propuneri.
Oferim servicii foto-video profesionale pentru diverse evenimente: nunți, botezuri, festivități, aniversări, dar ne puteți contacta și pentru ședințe foto și materiale de advertising.
Suntem stabiliți în Cluj-Napoca, dar ne deplasăm cu plăcere oriunde în țară sau în afara ei.
De ce să alegeți echomedia? Pentru că după 2 zile de la eveniment veți primi 100-150 de fotografii editate, iar în maxim 14 zile de la eveniment veți primi toate fotografiile de la eveniment editate în format digital.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS