Dual Photo

Descriere

Echipa Dual Photo este formată din Liviu și Alina, un cuplu de fotografi din Constanța, dornici să cunoască povești reale.
“Trebuie să știți că activitățile noastre se învârt în jurul noțiunii de iubire, iar asta se vede în viața noastră personală, în pasiunea continuă pentru fotografie, dar mai ales în oamenii cu care interacționăm și în semnificația evenimentului la care ei optează să le fim alături.
Ne simțim onorați de fiecare dată când suntem prezenți să captăm cele mai profunde emoții, momente unice, parte din viața voastră. Cu fiecare experință, ne considerăm mai bogați emoțional și totodată fericiți că noi suntem cei responsabili ca voi să vă amintiți cu drag mereu de ziua în care ați ales să formați o familie.
Având în vedere că suntem doua persoane diferite din punct de vedere al viziunii, al sexului , al stilului abordat, colaborarea cu noi aduce un plus fotografiilor voastre, o abordare completa care pune în lumină cele mai importante aspecte.
Indiferent unde vă aflați, noi putem să fim părtași la evenimentul vostru și să conturăm împreună albumul pentru o viață.”

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS