Doru Taras

Descriere

Nu am stiut niciodata cum e mai bine sa ma prezint : sa spun ce am facut, sa spun ce fac in prezent sau sa vorbesc despre ce vreau sa fac in viitor.
Fac fotografie de eveniment de 15 ani, timp in care am acumulat multa experienta, am fost alaturi de multe cupluri atat la nunta cat si la botez, aniversari de 1 an, de 2, 3, 4 ani…am fotografiat la nunti de argint, aur si petreceri de 80, 90 ani. Imi place sa surprind fericirea, dragostea, emotiile parintesti, bucuria prietenilor, distractia si atmosfera de petrecere.
Am mereu “un nod in gat” de cate ori fotografiez un tata care isi vede fica mireasa,(si eu am doua fete, si sigur o sa plang la nunta lor). La fel ma emotionez de cate ori o mama isi imbratiseaza fiul la cununia religioasa si de cate ori doi tineri se imbratiseaza cu adevarat si lasa lacrimile sa curga la prima intalnire ca mire si mireasa, la primul lor sarut oficial sau la primul dans ca sot si sotie. Imi plac petrecerile unde oamenii se distreaza. Imi plac nuntile unde oamenii se simt aproape de miri si participa cu bucurie, nu din obligatie, Imi plac reactile spontane si sincere, imi place originalitatea. Imi place sa fotografiez oameni si asta voi face mereu.
Daca va doriti fotografii reusite, fiti cat mai naturali, fiti cat mai sinceri cu sentimentele voastre, bucurati-va de toate momentele din ziua nuntii si faceti din aceasta cea mai tare petrecere a voastra. Eu voi fi acolo sa surprind momentele frumoase si oamenii din jurul vostru.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS