Doru Buzea

Descriere

Salut, eu sunt Doru, Doru visatoru’
M-am nascut in Brasov, dar timp de 7 ani, de pe la vreo 20 ai mei, am calatorit prin toate colturile lumii, prin intermediul jobului meu de atunci, iar cea mai mare slabiciune a mea, sunt dulciurile si… uneori se mai intampla sa mai vorbesc cu cainele meu. Sunt de parere ca, atunci cand esti relaxat lucrurile curg de la sine. Sunt o persoana flexibila si nu vad probleme la tot pasul, ci oportunitati de a deveni mai bun. Iar situatiile complicate nu ma descurazeaza prea usor. Cred ca singura mea problema este sa imi gasesc papuci confortabili.Cartile si filmele sunt o sursa de inspiratie pentru mine. La fel si calatoriile.
Imi place sa calatoresc si nu am nevoie de un motiv anume, ci doar de o destinatie, iar drumetiile in natura imi incarca bateriile.
Jucariile mele sunt vara, bicicleta si iarna, placa de snowboard. Filosofia mea este de a ramane mereu curios si de a cauta inspiratie in lucrurile simple si autentice.
Imi place sa suprind oamenii si evenimentele lor, cu spontaneitate, pentru ca asa pot descoperi adevarata lor frumusete.
De ce imi place sa fac fotografie? Pentru ca iubesc oamenii! Consider ca este un privilegiu, sa pot captura in imagini, poate cea a mai frumoasa zi din viata lor. Si ceea ce imi doresc cel mai mult, este sa pot surprinde in imagini momentele unice si emotiile voastre, astfel incat sa retraiti acea zi cand va veti uita la imagini peste ani.
Mi-as dori sa fiu vazut, mai degraba, ca un invitat cu o camera la el, iar la finalul evenimentului, sa ai impresia ca suntem prieteni vechi.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS