Dorinel Ionascu

Descriere

Fiecare nunta are particularitatile si farmecul ei. Intotdeauna incercam sa cream ceva deosebit la fiecare eveniment. De aceea, atat in momentul realizarii imaginilor, cat si in procesul de editare, ne straduim sa va oferim ceva aparte. Incercam sa facem acele momente spontane sa para regizate magistral, pline de trairi adevarate, astfel incat vizionarea lor sa captiveze de fiecare data. Va invitam sa vizitati galeria noastra si speram ca vom ajunge sa colaboram
Daca va cautati cameraman si fotograf pentru nunta, botez sau alt eveniment important din viata dumneavoastra, aveti toate sansele sa il gasiti aici
Alegerea celor care se vor ocupa de filmarea si fotografierea fericitului eveniment este un aspect important de care este bine sa va ocupati din timp.
Daca este nunta ta, este vorba despre tine si despre cele mai importante persoane din viata ta. Tu si alesul sau aleasa ta, alaturi de invitatii vostri, sunteti actorii principali din filmul nuntii voastre.
Asa cum te bucuri de un film bun, chiar daca il vezi de mai multe ori, la fel ar trebui sa te bucure si filmarea nuntii tale, iar pentru ca filmul sa fie bun va trebui sa alegi cu grija videograful, cameramanul si fotograful nuntii tale. El este cel care trebuie sa aiba experienta, rabdarea, rapiditatea si creativitatea indispensabila unui rezultat impresionant. Un fotograf si un cameraman profesionisti nu trebuie sa piarda momentele prevazute, dar mai ales pe cele inedite, ei sunt responsabili in cea mai mare parte de filmarea si fotografierea nuntii tale si de materialul final pe care il vei primi.
La o intalnire fata in fata, iti recomandam sa te asiguri ca el este cel care a filmat si prelucrat videoclipul care ti-a placut. Incearca sa nu angajezi cameramanul prin firme de intermediari. Sunt numeroase agentii de organizari evenimente care colaboreaza pentru filmari nunti cu mai multi videografi, dar, in functie de planificarea nuntilor, puteti avea surpriza sa aveti alt cameraman decat cel convenit. De aceea este important sa programati o intalnire chiar cu videograful cu care vreti sa lucrati la filmarea nuntii sau botezului dumneavoastra.
Echipa noastra va ofera:
– Servicii de filmare nunta, fotografie nunta, prelucrare video profesionala pentru nunti, botezuri, alte petreceri private, aniversari, receptii, diverse evenimente mondene, etc. Filmari nunti HD (high definition) cu camere profesionale, prelucrarea materialului video cu softuri profesionale licentiate si livrarea pe suport bluray.
– Filmare nunti, botezuri, petreceri private, diverse evenimente mondene.
– Fotografii artistice nunti, botezuri, petreceri private, diverse evenimente mondene.
– Super albume foto tip carte printate pe hartie fotografica intr-o gama variata de modele si dimensiuni.
– Transfer de pe caseta video sau orice suport magnetic pe blu ray, DVD sau CD.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS