Dimache romeo

Descriere

Realizăm filmări Full HD sau 4K şi fotografii profesionale cu editare pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra (nunţi, botezuri, petreceri, aniversări, cununii, serbari, banchet).
Asigurăm fotografii atent selecţionate şi prelucrate
fara limita de cadre
Filmare Full HD/4K cu editare video structurată pe capitole.
Videoclip introducere şi foto-slideshow elegant.
Materialul foto & video se oferă se preda pe suport digital USB sau HDD oferit de client.
Suntem o echipa tanara, creativa si dinamica cu experienta necesara oferirii unor servicii foto-video la cele mai inalte standarde.
Profesionalismul, calitatea si atentia centrata mereu pe dorinta clientului sunt criteriile dupa care ne desfasuram activitatea. Noi realizam fotografiile si filmele utilizand tehnica de ultima generatie, pentru a surprinde cat mai fidel emotiile si trairile dumneavoastra.
FOTONIKA ofera servicii foto-video de eveniment, fotografie de portret, sedinte foto-video cu diverse ocazii, editare fotografica si video la nivel avansat, cu maximum de profesionalism si seriozitate!
Aveti grija pe cine angajati ca fotograf pentru nunta voastra pentru ca acesta va fi raspunzator cu transpunerea in imagini a amintirilor dvs, asadar :
– nu va bucurati ca acesta e ieftin deoarece fotografia de nunta este greu de realizat – necesita efort, pricepere, atentie maxima si o socializare excelenta.
– fotograful trebuie sa va prezinte un eveniment complet – nu doar cateva imagini cu mirii prelucrate bine si de cele mai multe ori exagerat, dar o prezentare detaliata a fiecarui moment important al evenimentului (machiaj, biserica, primirea in restaurant etc.)
– sa va prezinte un portotofoliu complet, toate fotografiile pe care le-au primit mirii dupa o nunta, nu doar cele mai reusite imagini.
– sa inspire incredere si sa fie pasionat de ceea ce face.
Suntem licentiati in fotografie,dupa absolvire,acest moment a insemnat pentru noi atat punctul de cotitura de la amatorism la profesionalism, cat si un pasaj prin care ne-au fost extinse orizonturile si am evoluat ca fotografi si artisti.
Studiile pe care le-am urmat ne-au transformat in fotografi profesionisti educati in artele vizuale iar experienta dobandita in ani de lucru cu oamenii ne-au format abilitatile necesare realizarii unui eveniment de o asemenea anvergura.
Astept mesajele voastre pentru intrebari.
Suntem deschisi la orice si ne deplasam oriunde.
Pentru mai multe fotografii accesati pe Facebook : Romeo Dimache Photography

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS