Demeter Alexandru

Descriere

De mic copil am cochetat cu ideea de fotografie, inca din scoala generala, fotografiind ocazional peisaje, oameni, stari, insa aceasta pasiune a ajuns intr-un punct culminant in anul 2006 cand am constatat ca, invitat la nunta unor prieteni , am prins in mana un aparat foto si am inceput sa trag cadru dupa cadru, iar cu fiecare cadru pe care-l realizam din spatele aparatului si apoi la calculator in fata, m-am simtit tot mai atras de fotografie si de dorinta mea de a suprinde nu doar simple fotografii ci stari, trairi ale oamenilor in cele mai frumoase momente!
Viata in sine este o experienta, iar tot ceea ce vedem, simtim sau auzim sunt expereintele noastre de viata. In acest fel viata ne provoaca!
Fotografia ma invatat sa ma opresc si sa privesc tot ceea ce ma inconjoara cu alti ochi si sa am cu adevarat incredere in mine permitandu-mi sa aleg propria mea perspectiva asupra lumii!
Este felul meu de a spune o poveste !
Este mai mult decat ceea ce fac, este o reflexie a ceea ce sunt!
Ador impactul pe care fotografia il are asupra oamenilor! Starile, emotiile si povestirile de iubire ale cuplurilor ma inspira pe deplin. O singura clipa poate surprinde starea de spirit a unei persoane cu emotiile continue si trairile intense ale acesteia!
Tratez cu pasiune orice proiect fotografic si imi doresc ca de fiecare data ceea ce ofer clientilor mei, adica fotografiile create de mine, sa fie memorabile.
Undeva in adancul inimii iubesc, sa fotografiez nunti deoarece traiesc alaturi de cuplurile mele emotii reale, intense! Pe marginea acestora eu pot crea povesti nascute din pasiunea mea creativa-fotografia, in una dintre cele mai minunate zi data de Dumnezeu, ziua nuntii .
Ador fotografia de nunta , pentru faptul ca imi da posibilitatea sa surprind momente unice, care se nasc si dispar intr-o clipa , dar pe care cuplurile mele le vor putea retraii ori de cate ori doresc prin fotografiile realizate de mine!
Acesta este adevaratul privilegiu al fotografiei!
Fotografia este despre incredere, despre a determina perechea sa fie cu adevarat ea insasi in fata camerei, facand parte integranta din viata mea !
Imi doresc ca in acea zi minunata, cuplurile mele sa zambeasca, sa simta si sa traiasca bucuria momentului, si afectiunea unuia fata de celalalt, iar job-ul meu de este de a surprinde cu maestrie acele momente unice din viata lor!
Va multumesc pentru increderea acordata,

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta D, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS