DA studio weddings

Descriere

DA studio
De ce “DA” studio? Pentru ca s-a potrivit la tanc. Una dintre principalele motive este faptul ca am vrut sa folosim initialele numelor noastre, iar celalalt motiv este faptul ca suntem fotografi de nunti si de la ce afirmatie incepe o nunta ?!
Dar cum a inceput totul? Ne-am cunoscut in urma cu 6 ani si aveam atat de multe lucruri in comun printre care si dragostea pentru fotografie, iar dupa cativa ani visul nostru s-a indeplinit si impreuna am creat DA studio. Traim in Cluj Napoca, Romania insa iubim calatoriile si de aceea suntem nerabdatori sa va insotim oriunde doriti sa va imortalizati dragostea!
Deni
Am absolvit Facultatea de Business si Scoala Postliceala Sanitara Victor Babes dar inca din anii facultatii obisnuiam sa dau un raspuns ciudat la intrebarea “Si care dintre ele le alegi pe viitor?” si acest raspuns era “Niciuna, sunt fotograf”. Dragostea pentru fotografie mi-a fost inspirata de Alin, el mi-a fost prieten, iubit, mentor si in cele din urma “asociat”. Nu m-as putea vedea facand altceva si sunt atat de fericita ca am ocazia sa fac exact ceea ce mi-am dorit. Fiecare nunta, fiecare poveste, fiecare cuplu are ceva special care ma face sa am parte de emotie. E asa de frumos sa ai ocazia sa fi martor la iubirea cuiva, sa fi alaturi de ei in cea mai importanta zi din viata lor si sa ai un rol esential, acela de a surprinde cele mai importante momente pentru acestia. De asemenea, sunt foarte fericita ca am ocazia sa cunosc oameni noi pe care ii pot numi prieteni la sfarsitul nuntii lor.
Alin
Din 2004 de cand am pus prima data mana pe un aparat foto m-a fascinat fotografia de peisaj. Asta m-a facut sa merg intr-o multime de excursii dar intre timp am descoperit cat de interesant e sa pozezi sporturi si mai ales sporturi extreme si acum e unul din stilurile mele preferate de fotografie de hobby. Dar totusi sa revenim la subiectul principal: Fotografia de nunta. As spune ca e altceva, in acelas loc pot gasi emotie, lumina, momente unice si de aceea ma simt excelent oriunde ma aflu cu aparatul in mana.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS