Cristian Sabau

Descriere

Despre mine vorbesc fotografiile in primul rand. Cel mai concis si cel mai sincer. Dar asa cum spune si partea de sub logo, povestea asta, dintre mine si voi, e formata din oameni-viata-amintiri. Si e natural sa cunoasteti omul, ca sa aveti incredere ca va poate fotografia viata in acele momente si ca amintirile vor fi la fel de vii si peste multi, multi ani.
Despre om
Sunt broker de profesie. Iar ca sa leg domeniile, spun ca fotografia de nunta sau fotografia de produs sunt investitii. Pe care voi le faceti, iar eu le manageriez. Cu dedicare de timp si responsabilitate suta la suta, si cu return of investment peste asteptari.
Sunt rebel ca spirit. Iar asta se leaga de fotografiile de eveniment prin faptul ca fotografiez cu inima, nu cu ochii. Imaginile, cred eu, trebuie sa provoace sentimente, nu sa arate lucruri. La fel cum motocicleta imi da sentimentul de libertate, declansarea aparatului elibereaza un sentiment din fiecare moment si-l lasa sa traiasca mai departe pentru voi si cu voi. Sunt hot. Fur de la timp si ti-l dau tie.
Sunt fotograf din obsesie. Din nevoia de a crea si pentru simplul motiv ca nu imi vad viata fara fotografie. Fara povestile traite in momentele acelea de dedicare completa, de pierdere a contactului cu timpul, realitatea si orice alt impuls, altul decat a trai imaginile alaturi de voi. La Love The Dress sau Trash The Dress, la sesiunile foto de familie, cu copii sau cu produse ce stau si tac, nu sunt doar fotograf, sunt martor. Si in fiecare secunda stiu si simt ca daca un moment trece, nu se mai intoarce. Asa ca nu pierd nicio clipa, nicio reactie, nicio lumina sau umbra.
Despre viata
Viata din spatele aparatului unui fotograf profesionist sunteti voi. Reactiile, luminile, cuvintele nespunse, umbrele, atmosfera, lucrurile care se vad cumva, dar pot fi vazute altfel. Ochiul e doar putin relevant. Mana, la fel. Conteaza doar reactiile si amintirile, conteaza tacerea confortabila in care va surprind povestea si necuvintele din momentul in care va revedeti in imaginile suprinse de mine.
Despre amintiri
Daca vezi in fotografia ta de nunta sau de eveniment mai mult decat o consemnare colorata a zambetelor prezente, daca traiesti sesiunile de logodna sau Love story altfel decat prin pozitii planuite si scenariu fix, atunci vezi ce vad si eu. Un eveniment e cat o viata intreaga. E o traire complexa, ca un copac, cu parti ascunse si parti la vedere. Radacinile adanci sunt sentimentele din spatele evidentului. Trunchiul puternic, un tot ce sustine coroana. Si ramuri multe, pline de dovezi vii, fiecare o traire, o surpriza sau o lacrima de fericire.
Daca vezi in amintirile tale singura sansa de a retrai lumea care a fost a ta pentru o zi, atunci vrei ca martor pe cineva care simte inainte sa vada si sa apese un buton.
Pentru ca tu nu platesti pentru un pachet de fotografie. Tu investesti intr-o lume de amintiri.
Cand le vrei?
Cu drag,
Cristian Sabau
Fotograful, Omul, “Hotul”

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta T, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS